Cautare

2160 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (3.88 secunde)
Craiova este inclusa în Master Planul de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Dolj cu peste 56,6 milioane de euro pentru perioada 2008-2013, suma nerambursabila, asigurata din Fondul de Coeziune înfiintat de UE, si cu alte 10,3 milioane de euro promise de guvern.Pâna în 2038, la sistemele de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Banie si din localitatile încorporate ar putea fi realizate investitii de 189,7 milioane de euro, conform Master Planului aprobat la nivelul judetului Dolj.
Ca raspuns la micsorarea pretului locuintelor, dar si la politica restrictiva a bancilor privind acordarea creditelor, costul terenurilor din zona Craiovei înregistreaza o usoara scadere.Daca anul trecut, odata cu integrarea României în UE, preturile imobilelor a fost în continua crestere, 2008 a venit cu o surpriza placuta.
Ca raspuns la micsorarea pretului locuintelor, dar si la politica restrictiva a bancilor privind acordarea creditelor, costul terenurilor din zona Craiovei înregistreaza o usoara scadere.Daca anul trecut, odata cu integrarea României în UE, preturile imobilelor a fost în continua crestere, 2008 a venit cu o surpriza placuta.
Licitatia pentru atribuirea contractului de reabilitare, intretinere si modernizare a strazilor Craiovei pentru patru ani a fost suspendata.
In 2009, nu vor fi modificari semnificative in structura veniturilor proprii din bugetul Craiovei.
Trupele turcesti ale firmei System Yapi sunt decimate pe santierul statiei de epurare a Craiovei. ... Experimentul Termomecanica pare ca se repeta la Craiova.
Pentru reamenajarea centrului istoric al Craiovei, primaria ar putea beneficia de 20 de milioane de euro de la Comunitatea Europeana.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Posesorii de autoturisme se inghesuie sa-si procure autocolantul care dovedeste plata taxei de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova, insa, pana acum, doar jumatate din masinile inregistrate in Banie au vinieta Pana la 15 august, ultima zi in care posesorii de autoturisme din Craiova mai puteau sa-si procure vinieta de parcare fara a risca sa fie amendati, in evidenta Directiei de Taxe si Impozite figurau ca eliberate 37.850 de astfel de autocolante, dintr-un total de 57.000 de masini pentru care se platise initial taxa de parcare, alte 16.843 de viniete fiind procurate ulterior, odata cu achitarea taxei.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... A venit randul unui mare om sa fie cinstit de cei care i-au fost aproape, i-au apreciat calitatile, fiind vorba despre celebrul comentator sportiv Sebastian Domozina.
Sosirea fotbalistilor de legenda ai Craiovei Maxima la inaugurarea bazei sportive "Sebastian Domozina"
In septembrie 2011, Eriksson a fost la Iasi, la un meci old-boys, Romania - Italia, intretinandu-se cu fostii mari jucatori ai Craiovei Maxima, participanti la meciul de la Iasi:
Numai asa se poate face performanta la nivel international. ... In plus, Universitatea a dat multi jucatori echipei nationale, la un moment dat nationala fiind alcatuita pe scheletul Craiovei!
Anuntul facut de olteni pe site-ul oficial Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranta la finalul lui octombrie: fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei.
Se pare ca prima atestare documentara a baniei de Jiu (succesoarea baniilor de Severin si Tismana) dateaza de la 23 aprilie 1486. Asadar, in curand se vor implini 520 de ani de la infiintarea baniei din Craiova.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Antena 3: ... Imaginile au fost obtinute in exclusivitate de colegii de la jurnalul.ro. Cioaca apare intr-o benzinarie, la iesirea din Brasov, imbracat in uniforma de politist, in camasa cu maneca scurta.
Deci, a poruncit dregatorul ca sa-l lege cu mainile si picioarele si asa sa-l spanzure pe el in temnita, ca toata noaptea, spanzurat, sa patimeasca pana dimineata, iar a doua zi voia sa-l chinuie pe el cumplit si apoi sa-l ucida.
google-analytics.com